Onze werkwijze

Een persoonlijke adviseur voor helder en onafhankelijk advies

Bij FINCQ hebt u een eigen vaste persoonlijke adviseur voor echt persoonlijk en helder advies. FINCQ adviseurs hebben een keurmerk en hebben behalve de nodige diploma’s ook de nodige ervaring en een onafhankelijk kijk op zaken.

De (besparende) aanpak van FINCQ

We doen het grondig of we doen het niet. Dat betekent overigens niet dat het prijskaartje voor u hierdoor omhoog gaat. Integendeel, veel van onze klanten merken dat ze zelfs geld besparen! We werken via een stappenplan zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat de kosten zijn. U bepaalt of en wanneer de volgende stap genomen wordt.

FINCQ Stappenplan

1
Gratis en vrijblijvend oriënteren

Tijdens een eerste oriënterend gesprek, maken we kennis met u en leren we elkaar een beetje kennen. Bij financiële advisering en planning is een goede verstandhouding (de zgn. ‘klik’) erg belangrijk.

U krijgt de gelegenheid ons uw vragen voor te leggen. Vragen over bijvoorbeeld pensioenen, hypotheken, verzekeringen, sparen, beleggen, fiscale kwesties, gevolgen bij een scheiding of overlijden. Het maakt niet uit of u deze vraag als particulier of als ondernemer stelt.

2
Voorstel

Voor u met ons in zee gaat, maken wij een voorstel met daarin precies vermeld wat wij voor u gaan doen, de duur van het traject, de kosten, de wederzijdse afspraken en verwachtingen. Aan een samenwerking gaan dus altijd duidelijke, schriftelijke afspraken vooraf.

3
Advies en uitvoering

Als u akkoord bent met het voorstel gaan we aan de slag. We inventariseren en analyseren eerst uw persoonlijke situatie waarbij we rekening houden met uw wensen en de mogelijke risico’s. Vervolgens zoeken we in ons uitgebreide netwerk en productaanbod naar de meest geschikte en rendabele oplossingen. Deze verwerken we doorgaans in een schriftelijk advies dat wij met u doornemen voordat we tot daadwerkelijke uitvoering overgaan.

4
Doorlopende aandacht

Als alles afgehandeld is, houden we nog altijd de vinger aan de pols. U heeft het tenslotte niet voor niets aan ons overgelaten. Wij beloven rust en dat krijgt u! Wij houden de ontwikkelingen rondom de producten nauwlettend in de gaten en zullen zo nodig contact met u opnemen voor een aanvullend, vrijblijvend advies.

Meer informatie?

Neem direct contact op met een van onze adviseurs