Vacatures

WERKEN BIJ FINCQ?

Ben je ook Financieel Planner /adviseur? Lees dan verder:

Om de steeds groter wordende doelgroep te kunnen bedienen hebben wij besloten om FINCQ verder te ontwikkelen in een formule. Deze maakt het mogelijk voor financiële planners om als zelfstandig ondernemer in een afgebakend rayon de markt te bedienen. Zo is het beste binnen handbereik: Zelfstandig ondernemerschap, waarbij de belangrijkste en meest tijdrovende zaken al geregeld zijn, gecombineerd met een groep gelijkgestemde en professionele collega’s met ieder hun eigen specialisme. Daardoor sta je er als financieel planner/ondernemer niet alleen voor en kun je een breed spectrum aan diensten aanbieden.

Voor regio’s Zuid Oost- Brabant, Zuid Holland, Gelderland, Noord Holland, Drenthe, Overijssel, Friesland en Groningen zijn we op zoek naar financieel adviseurs/planners. Vereiste is wel dat je in bezit bent van relevante WFT diploma’s en bij voorkeur ook FFP dan wel de bereidheid om het FFP diploma te behalen.

Wij willen graag in een persoonlijk gesprek de FINCQ formule en werkwijze verder toelichten en samen bekijken of jij wellicht ons team kan en wil versterken.

Ben je geïnteresseerd neem dan contact op met onze formule-manager:

Ellen vd Broek
T: 0475 – 33 87 82
E: ellen@fincq.nl