Scheidingsbemiddeling

Weet u wat u allemaal moet regelen bij een echtscheiding?
Bij een scheiding zijn de emoties, onzekerheid en talloze vragen vaak overweldigend. De wereld lijkt stil te staan en toch draait alles door: het werk, het gezin, verplichtingen en verantwoordelijkheden. Bovendien moeten er in korte tijd niet-alledaagse zaken geregeld worden. Zie dan maar eens het overzicht te bewaren.

Scheidingsbemiddeling

Een scheiding is als een zware storm. Die kunnen we niet voorkomen, maar we kunnen u wel helpen de schade zoveel mogelijk te beperken. Dat doen we door u te begeleiden bij beslissingen o.a. over:

  • omgangsregeling kinderen
  • uw vermogensverdeling
  • uw huis, hypotheek en verzekeringen
  • kinderalimentatie en/of partneralimentatie
  • pensioen


Wij behandelen alle aspecten die bij een (echt)scheiding komen kijken. We geven antwoord op vragen, bieden passende en concrete oplossingen. Op een informele manier, gericht op het leven na de scheiding, biedt de scheidingsbegeleiding van FINCQ een totaaloplossing. Hierin gaan wij dus verder dan een advocaat of mediator. Ook voor het juridische traject hebben wij goede afspraken met ervaren advocaten.

Waarom zou u?

Bij een scheiding staan emoties en stress vaak in de weg om in een korte tijd, goed geïnformeerd en weloverwogen beslissingen te nemen. Dan is de hulp van een deskundige (financieel) scheidingsadviseur meer dan welkom. Nog belangrijker: een foute beslissing kan u nog jaren financiële problemen opleveren. Een onverwachte belastingaanslag bijvoorbeeld of u komt er te laat achter dat de kosten voor zorg van uw kinderen hoger uitvallen dan u dacht. Met de scheidingsbegeleiding van FINCQ weet u zeker dat u voor de best haalbare oplossingen heeft gekozen.

Kosten scheidingsbemiddeling

Iedere begeleiding is persoonlijk en dus maatwerk. Na het gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, kunnen we u een goede opgave geven van de kosten en de stappen die bij uw scheidingsbemiddeling noodzakelijk of gewenst zijn.

Bespaar uzelf een hoop ellende

neem contact op met één van onze adviseurs.