Ondernemer abonnement

Financiële vragen.
Heeft u regelmatig financiële vragen? Hoe prettig zou het dan zijn om een expert te spreken of te mailen zonder dat u voor iedere vraag onnodig hoge kosten maakt? Speciaal voor ondernemers die grip willen houden op hun financiën, is er het FINCQ financieel abonnement voor ondernemers.

Waaruit bestaat het FINCQ financieel abonnement ondernemers?

  • Financiële helpdesk: stellen van financiële vragen, telefonisch, per e-mail of in een persoonlijk gesprek.
  • Als tussenpersoon voeren we een aantal werkzaamheden uit zoals de renteverlenging van uw hypotheek, wijzigingen in levens- en inkomensverzekeringen, maar ook het regelen van uw financiële (zakelijke) administratie, BTW aangifte en jaarrekeningen.
  • U heeft toegang tot ‘Mijn digitale FINCQ dossier’, uw eigen online dossier online met een overzicht van uw financiële situatie.
  • Twee gesprekken per jaar waarin we kijken naar de jaarcijfers en de privéfinanciën.
  • Tot uw beschikking: onze kennis en expertise en het FINCQ netwerk.


Op het gebied van financiële administratie, BTW aangifte en meer, werken wij samen met onze eigen professionele partijen met aantoonbare deskundigheid.

Korting

Wanneer u een FINCQ financieel abonnement ondernemers heeft, ontvangt u 10% korting op eventuele extra, buiten dit abonnement vallende, diensten of producten.

Kosten

Geen mens of bedrijf is een nummer bij FINCQ. Het zal u daarom geruststellen dat de kosten van het financieel abonnement gebaseerd worden op uw persoonlijke situatie en behoeften. Na het gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, kunnen we u een goede opgave geven van de abonnementskosten die bij u van toepassing zijn. U weet dus vooraf precies waar u aan toe bent.

Meer weten?

Maak gerust een afspraak en laat u vrijblijvend informeren!