Onze diensten

FINCQ staat voor u klaar

Onze diensten

Financiële planning

Zijn uw financiën goed geregeld? Als deze vraag u weleens bezighoudt of als u denkt dat het beter kan, lees dan vooral verder. Grote kans dat het beter kan!

Scheidingsbemiddeling

Bij een scheiding zijn de emoties, onzekerheid en talloze vragen vaak overweldigend. De wereld lijkt stil te staan en toch draait alles door: het werk, het gezin en verplichtingen.

Financiële nachtrust

FINCQ brengt uw inkomen nu en later helder in beeld. U heeft dan een goed en volledig inzicht in uw financiële plaatje nu en in de toekomst, in uw eigen online financiële kluisje!

Toekomstscan

FINCQ inventariseert uw huidige inkomensvoorzieningen en brengt deze helder in kaart. Zo krijgt u volledig inzicht in uw financiële toekomst.

Pensioenscan

FINCQ inventariseert uw huidige inkomensvoorzieningen en brengt deze helder in kaart. Zo krijgt u volledig inzicht in uw financiële toekomst.

Hypotheekscan

Met het kiezen van je hypotheek(vorm) ga je niet over één nacht ijs.Een hypotheek sluit je meestal voor dertig jaar. Zodra de hypotheek is afgesloten, wordt er vaak geen aandacht meer aan geschonken.

Beleggingsscan

U belegt nu bijvoorbeeld via uw bank en wilt weten of de beleggingen echt aansluiten op uw wensen.

Particulier abonnement

Vragen over financiën of belastingen? Heeft u regelmatig vragen op het gebied van financiën en belastingen? Als u hierbij wel goed.

Ondernemer abonnement

Financiële vragen. Heeft u regelmatig financiële vragen? Hoe prettig zou het dan zijn om een expert te spreken of te mailen.

Meer informatie?

Neem direct contact op met een van onze adviseurs